<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: Politieke spam</title>
	<atom:link href="http://wordpress.metro.cx/2007/11/06/politieke-spam/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://wordpress.metro.cx/2007/11/06/politieke-spam/</link>
	<description>En nou ben ik het zat!</description>
	<lastBuildDate>Sun, 08 Jan 2012 05:41:34 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.2.1</generator>
	<item>
		<title>By: Arnoudboer.nl &#187; Wil de echte Dirk van der Woude nu opstaan? (II)</title>
		<link>http://wordpress.metro.cx/2007/11/06/politieke-spam/comment-page-1/#comment-23281</link>
		<dc:creator>Arnoudboer.nl &#187; Wil de echte Dirk van der Woude nu opstaan? (II)</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 07 Nov 2007 11:13:36 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://wordpress.metro.cx/2007/11/06/politieke-spam/#comment-23281</guid>
		<description>[...] En ja hoor, de soap rond Jan Brink Dirk van der Woude krijgt hier nog een vervolg. Op mijn vraag of de echte Dirk van der Woude nu wilde opstaan is namelijk een reactie gekomen. Maar daarover later meer. Eerst nog even naar het weblog van Koen Martens, waar te lezen valt dat Dirk van der Woude Jan Brink met legale stappen dreigt, vermoedelijk richting het Haagsche weblog: Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er vervolgens nog met legale stappen wordt gedreigd ook, want meneer Brink meent dat dat niet mag: IP adressen matchen tegen personen. [...]</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>[...] En ja hoor, de soap rond Jan Brink Dirk van der Woude krijgt hier nog een vervolg. Op mijn vraag of de echte Dirk van der Woude nu wilde opstaan is namelijk een reactie gekomen. Maar daarover later meer. Eerst nog even naar het weblog van Koen Martens, waar te lezen valt dat Dirk van der Woude Jan Brink met legale stappen dreigt, vermoedelijk richting het Haagsche weblog: Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er vervolgens nog met legale stappen wordt gedreigd ook, want meneer Brink meent dat dat niet mag: IP adressen matchen tegen personen. [...]</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Koen</title>
		<link>http://wordpress.metro.cx/2007/11/06/politieke-spam/comment-page-1/#comment-23248</link>
		<dc:creator>Koen</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 06 Nov 2007 22:42:14 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://wordpress.metro.cx/2007/11/06/politieke-spam/#comment-23248</guid>
		<description>Nouja, ik bedoelde met die betrouwbare bron met name het roddelcircuit, dus zo betrouwbaar was het nou ook weer niet. Dat mag de pret echter niet drukken, wat mij betreft.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Nouja, ik bedoelde met die betrouwbare bron met name het roddelcircuit, dus zo betrouwbaar was het nou ook weer niet. Dat mag de pret echter niet drukken, wat mij betreft.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: David Rietveld</title>
		<link>http://wordpress.metro.cx/2007/11/06/politieke-spam/comment-page-1/#comment-23246</link>
		<dc:creator>David Rietveld</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 06 Nov 2007 22:31:06 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://wordpress.metro.cx/2007/11/06/politieke-spam/#comment-23246</guid>
		<description>Ik weet niet of ik die betrouwbare bron ben, maar in dat geval wil ik wel even duidelijk maken dat er geenszins is gedreigd met legale stappen. Zo erg is het allemaal namelijk ook niet, toch? :-)</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Ik weet niet of ik die betrouwbare bron ben, maar in dat geval wil ik wel even duidelijk maken dat er geenszins is gedreigd met legale stappen. Zo erg is het allemaal namelijk ook niet, toch? :-)</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

