Pandje geopend

DSC00376_4.JPG

Zo, het pandje is door Bert van Alphen, aka de wethouder, vandaag dan officieel geopend. Met speciale dank aan Bram Kragtwijk die veel vrije tijd heeft opgeofferd aan het opknappen van het pandje. Ook ikzelf heb menig zaterdag staan klussen, en ben blij dat we het nu kunnen gaan gebruiken voor allerlei activiteiten zoals een cinema politiek of een haagse afdeling van Dwars, om maar eens wat te noemen.

Flattr this

3 Responses to “Pandje geopend”

  1. Michel Klijmij Says:

    Ik ben wel jaloers hoor. Ziet er mooi uit.

  2. Koen Says:

    Je mag altijd een keertje langskomen hoor, om een filmpje mee te pikken bijvoorbeeld :)

  3. -=SUbWAY=- » Blog Archive » Recyclage, toekomstbijeenkomst Says:

    […] Nog niet zo lang geleden berichtte ik trots over het pandje van GroenLinks Den Haag, opgeknapt en vers in de verf. Wij huurden alleen de voorkant van het voormalige winkelpand, een in de haast opgetrokken gasbeton muur scheidde onze ruimte van de ruimte van hoofdhuurder “De goede zaak” aan de achterzijde. Door de concurrentie van de bio-ketens was deze winkel al gedwongen te sluiten, uiteindelijk bleek ook het plan om verder te gaan als bio-webshop niet haalbaar, en moest de huur opgezegd worden. Wij wilden echter blijven zitten, met als gevolg dat we sinds 1 april van dit jaar zelf hoofdhuurder van de ruimte zijn! […]

Leave a Reply