Politieke spam

Jan Brink onder constructie
Groot nieuws, de Haagse D66 blijkt niet voor haar eigen idee-en uit te durven komen. Want wat blijkt, onder de naam Dirk van der Woude schrijft fractielid Jan Brink reacties op blogberichtjes.

Begrijp me niet verkeerd, ik mag soms ook graag onder een pseudoniem reageren, om op die manier advocaat van de duivel te kunnen spelen. Maar Jan Brink lijkt het vooral te doen om bezoekers naar zijn eigen weblog te lokken en zijn partijtje te pluggen. Dat is dus eigenlijk wel een beetje kinderachtig.

D66 valt genadeloos door de mand! Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er vervolgens nog met legale stappen wordt gedreigd ook, want meneer Brink meent dat dat niet mag: IP adressen matchen tegen personen. Het lijkt me dat Jan zelf ook redelijk strafbaar bezig is, door iemand anders zijn naam te gebruiken. Wie weet kunnen we nog legale stappen van meneer van der Woude tegemoet zien?

Flattr this

3 Responses to “Politieke spam”

  1. David Rietveld Says:

    Ik weet niet of ik die betrouwbare bron ben, maar in dat geval wil ik wel even duidelijk maken dat er geenszins is gedreigd met legale stappen. Zo erg is het allemaal namelijk ook niet, toch? :-)

  2. Koen Says:

    Nouja, ik bedoelde met die betrouwbare bron met name het roddelcircuit, dus zo betrouwbaar was het nou ook weer niet. Dat mag de pret echter niet drukken, wat mij betreft.

  3. Arnoudboer.nl » Wil de echte Dirk van der Woude nu opstaan? (II) Says:

    […] En ja hoor, de soap rond Jan Brink Dirk van der Woude krijgt hier nog een vervolg. Op mijn vraag of de echte Dirk van der Woude nu wilde opstaan is namelijk een reactie gekomen. Maar daarover later meer. Eerst nog even naar het weblog van Koen Martens, waar te lezen valt dat Dirk van der Woude Jan Brink met legale stappen dreigt, vermoedelijk richting het Haagsche weblog: Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er vervolgens nog met legale stappen wordt gedreigd ook, want meneer Brink meent dat dat niet mag: IP adressen matchen tegen personen. […]

Leave a Reply